Удивителни победи!

Отборите по баскетбол, хандбал и тенис на маса при Трето ОУ „Братя Миладинови”, си тръгнаха с ЧЕТИРИ КУПИ от спортните междуучилищни състезания

Четири купи за победителите в Есенния спортен общински турнир, проведен в зала „НЕВРОКОП АРЕНА”, украсиха витрината за спортни отличия в Трето ОУ „Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев. Баскетболните отбори на момичетата и момчетата не оставиха никакви надежди за съперниците си и заеха първите места, разгромявайки отборите на Първо и Второ ОУ.

С индивидуален приз за най-добър играч и топ реализатор бяха наградени осмокласниците от Трето ОУ – Борис Караилиев и Екатерина Гуцева. Хандбалният отбор записа съвършена победа над ПМГ „Яне Сандански”, но две точки не достигнаха на отбора във финалния мач и момчетата се окичиха със среброто. Въпреки това призът за най-добър играч отново остана в отбора на Трето ОУ. С това отличие, единодушно, бе посочен ученикът Борислав Партенов. Отборът по тенис на маса извоюва второто място след изключително оспорвани двубои, в които крайните резултати бяха с минимален брой точки. Стилните екипи и отборната работа на отборите на Трето ОУ правеха силно впечатление през всички дни на турнира. А това, което също заслужава адмирации, е уникалната подкрепа от страна на ученици от училището, както и от техните родители. Браво на спортните таланти на Трето ОУ „Братя Миладинови”, както и на техните учители по физическо възпитание и спорт г-жа М. Балтаджиева и г-жа Ев. Стойкова, без които всичко това нямаше да бъде постигнато!